BMW automaattivaihteiston huuhtelu

BEM-TEC autohuollon käytössä on korkealaatuiset automaattivaihteiston huutelulaitteet.

Automaattivaihteiston öljynvaihto voidaan tehdä eri menetelmillä. Paras lopputulos saadaan puhdistamalla koko järjestelmä huuhtelumenetelmällä ja vaihtamalla öljyt sataprosenttisesti. 

Onko BMW autosi vaihdelaatikon kanssa ongelmia?

Vaihtaako BMW autosi automaatti huonosti, nykivästi tai kuuluuko vaihtaessa epämääräisiä ääniä?

Syynä voi olla auton tavalliset (normaalit) öljynvaihdot. Normaalissa automaattivaihteiston öljynvaihdossa noin puolet korvataan uudella ja vaihteistoon on voinut jäädä epäpuhtauksia.

Automaattivaihteiston huuhtelu on vaihteiston huoltomenetelmä, jossa öljynvaihto suoritetaan koneellisesti. Automaattivaihteiston öljynvaihdossa huuhtelumenetelmän avulla, vaihteisto huuhdellaan ja pestään, ja vaihteiston öljyt vaihdetaan sataprosenttisesti. Samalla venttiilit puhdistetaan mahdollisista epäpuhtauksista.

Automaattivaihteiston huolto huuhtelumenetelmällä on edullinen ja varma keino pitää automaattivaihteisto kunnossa. Jos automaattilaatikko joudutaan korjaamaan tai vaihtamaan, edessä on monen tuhannen euron remontti.

Tarkistaa omasta huoltokirjasta tai tuo autosi BEM-TECiin ja tarkistamme onko autosi automaattivaihteistolle tehty kunnon puhdistus ja öljynvaihto.

väliviiva

BEM-TEC

  • BMW osaaminen
  • Laadukas palvelu
  • Kilpailukykyiset hinnat
  • Hyvin aikoja saatavilla
  • Pikahuolto
  • Sijaisauto

Yhteystiedot

+358 41 315 6696

+358 41 315 6696

huolto@bem-tec.fi

Tillinmäentie 3
02330 Espoo

“Mikäli etsit huoltoa BMW autollesi, aina kannattaa kysyä tarjous!”

väliviiva