Muut korjaamopalvelut

BEM-TEC tarjoaa myös seuraavat korjaamopalvelut BMW autollesi:

Jakoketjun vaihtotyö

Nykyautoissa jakohihnan korvaa jakoketju, joka voi kulua ja venyä yllättäen aiheuttaen moottorin rikkoontumisen vaaran. Meillä on käytössämme kattava erikoistyökaluvalikoima ja kokemusta BMW ja Mini merkkisten autojen jakoketjun sekä muiden jakopäähän kuuluvien osien vaihtotyöstä.

Jakopään huolto

Jakohihna eli hammashihna on moottorin tärkein hihna. Jakohihna on hammastettu hihna, joka pyörittää nokka-akselia. Lisäksi se pyörittää useimmiten vesipumppua ja kiertää myös kiristimen sekä ohjainrullia. Kaikki nämä osat ovat moottorin toiminnan kannalta tärkeitä.

Jos yksikin näistä osista pettää, on vaarana venttiilien tai moottorikannen rikkoutuminen, mikä voi aiheuttaa suurehkoa tuhoa ja kalliin remontin. Jakopään huolto on siksi tärkeää suorittaa ajoissa, jotta vältytään suuremmilta vahingoilta. Meiltä saat ammattitaitoisen asennuksen ja laadukkaat alkuperäisiä vastaavat varaosat.

Jarru- ja alustatyöt

Jarrujärjestelmä ja alustan rakenteet ovat auton turvallisuuden ja ajettavuuden kannalta tärkeimmät varusteet. Kaikki pienetkin vuodot, välykset ja juuttumiset voivat vaikuttaa auton hallintaan heikentävästi kriittisessä tilanteessa. Jarrut ovat autosi tärkein turvalaite. Tehottomat tai puoltavat jarrut vaikuttavat ajomukavuuden lisäksi välittömästi ajoturvallisuuteen.

Väistäessä väljäksi kulunut alustan osa ei tottele halutulla tavalla tai reagoi liian myöhään ratin kääntöön. Myös huono ja tehoton jousitus ja vaimennus haittaavat auton hallittavuutta.

Kaikki alustatyöt, tarkistukset ja säädöt sekä osien vaihdot hoituvat korjaamossamme luotettavalla ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella.

Lohkolämmittimen asennus

Lohkolämmittimen tehtävä on esilämmittää auton moottorin ennen ajoon lähtöä. Lohkolämmittimen asennus ajoneuvoon vähentää moottorin kulumista ja polttoaineen kulutusta, sekä helpottaa auton kylmäkäynnistystä varsinkin talvikeleillä.

Asennamme lohkolämmittimiä sekä sisätilapistokkeita erimallisiin ajoneuvoihin. Käytämme laadukkaita DEFA:n valmistamia osia ja autonlämmitysratkaisuja.

Opetuspolkimien asennus

Lain mukaan opetuspoljin on ajoneuvon pakollinen varuste ajoharjoittelussa ja kuljettajaopetusta annettaessa. Ajoneuvoa ei tarvitse polkimen takia erikseen muutoskatsastaa. Asianmukaisesti asennettu ja toimiva opetuspoljin on edellytys ajokokeeseen pääsemiseksi. Ajokokeen vastaanottaja testaa polkimen toimivuuden aina ennen ajokoetta. Myös poliisi voi testata polkimen toimivuutta liikenteenvalvonnan yhteydessä.

Turvallisuussyistä suosittelemme opetuspolkimen asennusta korjaamolla. Opetuspolkimen asennus tehdään ilman reikien poraamista autoon, joten autoon ei tule jälkiä opetuspolkimen asennuksesta. Asennuspakettiin sisältyy polkimen lisäksi lisäpeili ja opetuskolmio.

Pakoputkisto

Teemme pakoputkiston korjauksia ja vaihdot kaikkiin automerkkeihin. Vaihdamme pakoputkiston vialliset komponentit, mikäli niitä ei voida korjata esimerkiksi hitsaamalla. Pienet korjaukset ja osien vaihdot saadaan yleensä valmiiksi nopealla aikataululla. Suoritamme DPF/partikkelisuodattimien pesun ja puhdistuksen.

Polttimoiden vaihdot

Vaihdamme polttimot odottaessasi ja nopealla varoitusajalla. Korjaamostamme löytyy laaja valikoima polttimoita erimerkkisiin ja erimallisiin ajoneuvoihin heti hyllystä.

Sähkötyöt

Korjaamme ajoneuvosi sähköviat ja ongelmat ammattitaidolla. Meidän autosähköasentajamme löytää vaikeammatkin sähköongelmat autostanne.

Sähködiagnostiikan ja sähkökorjauksen työkaluja löytyy kattavasti ja niitä päivitetään säännöllisesti, jotta työ olisi mahdollisimman sujuvaa ja ylipäätään mahdollista tehdä.

väliviiva

BEM-TEC

  • BMW osaaminen
  • Laadukas palvelu
  • Kilpailukykyiset hinnat
  • Hyvin aikoja saatavilla
  • Pikahuolto
  • Sijaisauto

Yhteystiedot

+358 41 315 6696

+358 41 315 6696

huolto@bem-tec.fi

Tillinmäentie 3
02330 Espoo

“Mikäli etsit huoltoa BMW autollesi, aina kannattaa kysyä tarjous!”

väliviiva